"Frihed - med residual indkomst"

logo
Forsiden - Selvstændig - Residual indkomst - Bogen - Anmeldelser - Kursus - Artikler - Om - Kontakt
Mikael Hoffmann Mikael Hoffmann har været selvstændig konsulent, psykoterapeut og coach i 16 år. Oprindeligt uddannet skibsfører, men efter en årrække i handelsflåden som styrmand og kaptajn uddannet til ingeniør og lige siden været selvstændig underviser, foredragsholder, coach og psykoterapeut. Forfatter til trilogien om Frihed (www.MikaelHoffmann.dk/frihed), hvoraf "Frihed - med passiv indkomst" er udkommet.

Siden 2003 har Mikael Hoffmann levet i frihed.

I 1994 startede han som selvstændig erhvervsdrivende. De første ti år arbejdede han hårdt med meget svingende månedlige indtægter, men skete der pludseligt et skift. I løbet af et halvt år ændrede han sin indstilling til, hvordan han ønskede at tjene sine penge. Hovedårsagen til at hans liv ændrede sig radikalt, var, at han brændte ud, med hvad der deraf fulgte af mindre evne og vilje til at arbejde hårdt i lang tid ad gangen. Kort forinden havde han ændret indtjeningen i sin virksomhed fra at være aktiv indkomst til primært at være passiv indkomst. Det betød, at han kunne komme over sin udbrændthed i fred og ro – uden at ligge nogen til byrde. Han modtog hverken arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælp, invalidepension eller anden overførselsindkomst.

Efter sin udbrændthed har han lovet sig selv aldrig mere i sit liv at skulle arbejde hårdt! Han laver stadig en masse sjove ting (som fx at skrive denne bog), men han har ladet sig mini-pensionere, som Tim Ferris anbefaler i sin bog ”4-timers arbejdsuge”.

Han vil i denne bog gerne beskrive, hvad han rent praktisk har gjort som selvstændig - og dermed været en rollemodel for en masse mennesker. Bogen vil give dig indtryk af, hvilke muligheder der er for dig, så du måske kan blive inspireret af, hvad han har lavet og hans erfaringer. Noget af det kan du måske bruge, og resten kan du blot lade ligge.

Læs mere på www.MikaelHoffmann.dk/mitliv og www.MikaelHoffmann.dk

Boganmeldelse
"Det første, der faldt mig ind, da jeg læste bogen "Frihed – med residual indkomst" var, at det er en god brugermanual til at bygge en selvstændig forretning, hvor jeg på sigt kan skabe en passiv indtægt. Jeg er sikker på, at denne bog bliver en god indgangsvinkel til at hjælpe andre mennesker med at skabe en passiv indkomst."
Læs mere i boganmeldelsen

Hvis du vil købe et større antal bøger, så kontakt mig venligst, så jeg kan give dig kvantumsrabat.Jeg arbejder også som coach og terapeut, hvor omkring en tredjedel af mine klienter er mennesker, der vil have succes med MLM - med Det Nye Paradigme.

Anmeldelse af coachingforløb

"Jeg googlede efter mere viden om MLM (Multi Level Marketing), og så fandt jeg Mikael Hoffmanns bog "Frihed - med residual indkomst", der blev en øjenåbner. Jeg læste den i ét hug og har siden læst den flere gange. Mikael viste en unik positiv tilgang helt fri for manipulation. Til slut i bogen bad han om feedback. Det fik han, og det blev starten på et coachingforløb, jeg stadig er i. Mikael er sindssygt skarp og præcis, og hans livserfaring og måde at coache på er meget håndgribelig. For mig er det super godt at blive coachet af en mand, fordi der ikke er noget kvindefnidder. Jeg kan kun anbefale ham og hans bøger, og alle de, som vil i et MLM-forløb hos mig, bliver sat i gang med at læse hans bog først."

Janni Almosetoft
Aarhus

(Janni er interviewet af journalist Henriette Bendix www.bendixkommunikation.dk)
Næste side