"Frihed - med residual indkomst"

logo
Forsiden - Selvstændig - Residual indkomst - Bogen - Anmeldelser - Kursus - Artikler - Om - KontaktSalg uden at sælge, positiv indstilling, af Katrine Axholm Katrine Axholm
Personlig udvikling og etisk grundholdning, af John Kjær John Kjær
God brugermanual og rekrutteringsværktøj, af Mehdi Zarrehparvar Mehdi Zarrehparvar
Overblik, enkelthed og troværdighed, af Sara Lotz Sara Lotz
Erkendelser og opbygning af forretning, af Lilli Westermann Lilli Westermann
Træthed, modstand, visuel, resume'er, af Annette Køster Annette Køster
Drøm, muligheder, passion og tros-billede, af Anya Glaring Gebert Anya Glaring Gebert
Vanetænkning, personlig udvikling og tro, af Ole Buch Ole Buch
Kom nu i gang med at forsikre dig selv!, af Søren Nielsen Søren Nielsen
Personlig udvikling, to år sparet, af Jesper Hugh Kofod Jesper Hugh Kofod
Erhvervsrådgivere, næstekærlighed, af Susanne Lassen Susanne Lassen
Passiv indkomst, tid, fleksibilitet, iværksætter, af Jørgen Christian Andersen Jørgen Christian Andersen
Håndbog om MLM, af Kate Schwensen Kate Schwensen
Godt brugerværktøj om fordelene ved Residual Indkomst via MLM-Business, af Hans Erik Rasmussen Hans Erik Rasmussen
Den perfekte lærebog for alle der skal arbejde med MLM, af Peter Ole Madsen Peter Ole Madsen
Forventning og skepsis, af Jimmy Gudmand Jimmy Gudmand
" LATE BLOOMER ", af Yvette Weissbacher Yvette Weissbacher
God systematisk opbygning, personlig udvikling, af Jørgen Jensen Jørgen Jensen
Personlig udvikling, håndbog, af Jens Larsson Jens Larsson
Renter hele livet, filmen knækker, af Mette Hansen Mette Hansen


Grundig bog, godt klædt på, af Nina Svendsen
Forståelse, handling, Udkantsdanmark, af Torben Christensen Torben Christensen
Paretos lov, skandinaviske værdier, af Simon Poulsen Simon Poulsen
Nem og overskuelig bog for enhver, gode forklaringer, Tina Roth Tina Roth
En anden lettere måde - forretningsplan, af Bjarne Højberg Bjarne Højberg
Professionel, godt økonomisk princip, af Bente G Hansen Bente G Hansen

Jordnære principper og reel succes, af Dorthe Nakskov

Oprigtighed og troværdighed, af Maria Holm Maria Holm
Teori og praksis samlet, af Uffe Kirkegaard Uffe Kirkegaard
Nyt syn på Network Marketing, af Pernille Carlsen Pernille CarlsenArtikel om hvervemøder og video om produktlevering.
Salg uden at sælge, positiv indstilling

"Hvad jeg i denne bog har hæftet mig specielt ved er, at man indenfor salg ikke behøver at skulle sælge noget for hver en pris. Der er en ny måde at gøre det på, nemlig at finde ud af, hvad folk gerne vil have, og så give dem præcis dette og intet andet.

Bogen giver detaljerede anvisninger på, hvordan man får defineret folks problemer, får afdækket deres behov og tilfredsstillet dem.

Det er en meget informativ og spændende bog. Jeg synes, at Mikael har en meget positiv indstilling til livet, er meget initiativrig og innovativ. Han giver meget af sig selv i bogen.

Der er en kombination af mange gode råd i forbindelse med hvad folk interesserer sig for, inden de ønsker at købe noget, og så de myter og misforståelser, der bliver aflivet hos de mennesker, for hvem MLM har en negativ klang. Bogen beskriver en helt ny og anderledes måde at formidle produkter og tjenesteydelser på. Det var en virkelig øjen-åbner for mig, for jeg anede intet om dette område i forvejen.

Jeg har haft rigtigt meget glæde af at læse bogen og kan anbefale den til enhver, der måtte interessere sig for MLM."

Katrine Axholm

Katrine Axholm er psykoterapeut med egen praksis på Frederiksberg og aktiv blogger på blog.katrineaxholm.dk. Hun har en fast klumme i Jyllandsposten og skriver selv på to bøger om kærlighed og parforhold.Personlig udvikling og etisk grundholdning

"To ting springer mig i øjnene, mens jeg læste bogen ”Frihed – med residual indkomst”:
- BEAMH-modellen, der handler om hvordan man ændrer sit liv
- Og så hele filosofien og strukturen i MLM konceptet, som jeg ikke kendte i forvejen.

Det har givet mig meget stof til eftertanke om at stoppe op i mit liv og reflektere over de muligheder, jeg kan se at der ligger i at betragte mit arbejdsliv på en anden måde, hvilket jeg har fået indsigt i gennem MLM-systemet.

Det der glæder mig, at hele systemet og den grundholdning, der bliver lagt for dagen i bogen, er baseret på kærlighed og at hjælpe andre. Det er en fantastisk god holdning at gå ind i et andet arbejdsliv på. Også grundtanken om at give og at dele viden med andre, uden at være bange for risikoen for at miste noget, tiltaler mig meget.

BEAMH-modellen har inspireret mig til at stoppe op og se på mit liv i et nyt lys.

Bogen er krydret med en masse personlige eksempler samt eksempler fra andre, hvilket gør den levende og spændende.

I kapitel 6 og 7 bliver tråden trukket tilbage til fortiden, hvilket bekræfter, at konceptet bygger på et solidt fundament, hvor det hele tiden handler om, at du har din etik og moral i orden. At din egen ledestjerne er tydelig for dig hele tiden.

Også succestrekanten er god. At fokus i enhver forretning skal være på din egen interne kommunikation, det vil sige dine tankeprocesser. Efter bevidstgørelse og erkendelse handler det om dit eget indre Set-up og din egen fremtid.

Bogen er helt klart det første skridt til at se muligheder og lave en overordnet strategi og handlingsplan, dersom det er tid til at fokusere på, om man er på rette spor i livet.

Næste skridt er at finde det / de produkter, som man vil lægge navn til og have det godt med at fortælle andre om. Jeg kan forestille mig, at det kunne være en proces, der kan tage lidt tid. Der kan godt gå nogen tid, inden det hele er kørt på plads og man har skabt sin egen personlige balance og et andet indtægtsgrundlag, kort og godt at have et godt liv, der er i balance både med en væren og en gøren.

Jeg kan godt lide sætningen i det afsluttende kapitel: ”MLM er et uddannelsessystem og et helt nyt paradigme, som kan være bevidsthedsudvidende og være med til at forandre et liv radikalt til det bedre. For mange kan det være et sporskifte med et paradigmeskift fra et teknisk verdenssyn til et mere bredt og holistisk syn – nemlig at det er helt anderledes end det, man kender i forvejen.” Det er den ultimative korte og præcise konklusion."

John Kjær

John Kjær er årgang '37 og har drevet sin selvstændige virksomhed som mentor, sparringspartner og konsulent i 21 år med fokus på at afdække det enkelte menneskes uudnyttede potentialer. Han ønsker stadig at være aktiv og samtidig arbejde på en anden måde.
www.virksomhedslodsen.dk


(BEAMH står for Bevidstgørelse (at få øje på, hvad der virkelig sker), Erkendelse (at se, at det handler om mig selv og de psykologiske forsvarsmekanismer), Ansvarlighed (at være klar over, at jeg selv er en del af problemet og en del af løsningen), Muligheder (få nye valgmuligheder), samt Handling (at gøre noget ved det). )
God brugermanual og rekrutteringsværktøj

"Det første, der faldt mig ind, da jeg læste bogen ”Frihed – med residual indkomst” var, at det er en god brugermanual til at bygge en selvstændig forretning, hvor jeg på sigt kan skabe en passiv indtægt. Jeg er sikker på, at denne bog bliver en god indgangsvinkel til at hjælpe andre mennesker med at skabe en passiv indkomst.

Bogens første halvdel giver læseren et godt indblik i hvilke branche det er og hvad der skal til. Den anden halvdel fortæller om hvordan det gøres og hvilke krav og kvalifikationer, der kræves. Hvad du skal arbejde med i dig selv i din personlige udvikling.

Når folk har læst bogen og brugt tid på at finde ud af, hvad de vil, og fundet det rigtige produkt, så er de godt rustet til at være i stand til at skabe sig en succesfuld forretning.

Jeg vil anbefale enhver, der interesserer sig for at opnå en passiv indtægt at læse denne bog.

Bogen er så ny, anderledes og spændende at folk ikke kan nøjes med at læse resume'erne, som slutter hvert kapitel. Der er meget god information i hele bogen.

Jeg glæder mig også til at læse den første bog i serien, der handler om de psykologiske blokeringer.

Som et rekruteringsværktøj vil denne bog give de potentielle samarbejdspartnere, som man snakker med, det giver dem mulighed for at træffe deres eget valg, i stedet for at de bliver lokket eller overtalt til noget, som de ikke helt kan stå inde for.

Min egen baggrund er, at jeg blev introduceret til branchen for 17 år siden og har prøvet mange forskellige firmaer. Jeg har haft succes'er og fiaskoer med MLM, og jeg har gennem alle årene manglet en ensartet stil, som jeg kunne bruge, i mine bestræbelser på at hjælpe andre. Denne bog kan meget vel være mit gennembrud til inden for ganske få år at få opbygget en succesfuld stabil forretning. Jeg ser den som et nyt paradigme for mig selv. Jeg vil ikke bygge min nye forretning ligesom jeg har gjort hidtil, hvor mine gamle erfaringer fortalte mig at jeg kunne få en hurtig succes, men jeg vil gøre noget nyt og prøve denne anden måde at gøre det på, ved at lade folk vælge selv.

Jeg ser bogen som et rent mesterværk."

Mehdi Zarrehparvar

Mehdi Zarrehparvar er 40 år og har stor erfaring i MLM. www.fusima.dkOverblik, enkelthed og troværdighed

"Det første, der falder mig ind, er det overblik, struktur og enkelthed, der kendetegner bogen. Den virker meget tilgængeligt. Der er en klarhed i budskabet.

Jeg er helt enig med Mikael i, at MLM er en del af fremtidens økonomi. Dette bliver så indlysende for mig, når jeg læser bogen.

Det er ikke første gang, at jeg stifter bekendtskab med MLM, men her virker det mere simplificeret end andre steder jeg har mødt, og jeg tænkte: ”Sara, se dog at komme i gang!” Med andre ord har jeg fået blod på tanden igen, og har lyst til at arbejde videre med MLM, efter at have gået lidt i stå.

For mig er der meget troværdighed over bogen.
Nu kender jeg i forvejen Mikael, så jeg er klar over, at det, der bliver beskrevet, bringer en til succes. Fx et skridt ad gangen. Jeg har med mine egne øjne set, hvor vedholdende og lærevillig han er, og at han har stoppet og lært af sine fejl gennem tiden. Det er rigtigt at MLM er et personligt udviklende værktøj. Det er nok grunden til at Mikael står, hvor han står i dag.

Der er meget nyttig og god information i bogen. Kapitlet med klaringen omkring myterne og misforståelserne i MLM synes jeg var meget beskrivende og opklarende. Det giver en god forståelse af, hvorfor der er misforståelser, og hvor meget det bunder i manglende viden om konceptet. Det er et rigtigt godt afsnit. Hvis jeg fremover møder folk, der har noget imod MLM, vil jeg henvise til bogen.
Jeg vil gerne være med til at øge bevidstheden om MLM, og hvad det kan gøre i fremtiden, både for os alle sammen og for den enkelte.

Så efter at have læst bogen vil jeg fortsætte med det, jeg har gang i lige nu, og tro på at det nytter."

Sara Lotz

Sara Lotz har i mere end 20 år arbejdet med forståelsen af og indsigt i det fulde menneskelige potentiale.
Hun arbejder i dag bl.a. som iværksætter, inspirator, EnneagramCoach, konsulent og foredragsholder.
www.SaraLotz.comErkendelser og opbygning af forretning

Jeg synes, at ”Frihed – med residual indkomst” er godt skrevet.

Som selvstændig erhvervsdrivende ved jeg kun alt for godt hvad det vil sige ikke at have en fast indkomst og kun én indkomst. Der er ikke noget der ville være bedre end have en residual indkomst ved siden af som løbende vil indtræffe med sorte typer på kontoudtoget fra banken.

I mit daglige virke har jeg også med dropshipping at gøre, men der skal jeg selv være aktiv for at tjene det ekstra. I MLM systemet kan jeg nøjes med at arbejde ganske lidt, og det endda på den sjove måde – Den måde der er interessant da jeg synes om produkterne.

Imens jeg læste bogen, fik jeg en erkendelse af, hvor jeg selv står henne i det forløb, der bliver beskrevet. Jeg er helt klar over, hvilken gruppe jeg tilhører, nemlig at jeg er en af dem, der kun gør en lille smule ud af det, men har lyst til mere. Jeg ved, jeg med tiden vil få meget mere styr på min egen selvudvikling og arbejde videre med MLM ideen.
Jeg tilhører dem, der starter langsomt med nye projekter, og så går der lige pludselig hul opgaven. Jeg er gået ind i dette her med krop og sjæl, og der er ingen tvivl om, at jeg nok skal nå mine mål. Der er lidt vej endnu, men jeg er sikker på, at jeg når det, ikke mindst ved hjælp af denne bog.

Jeg selv er i øjeblikket der, hvor jeg prøver nogle af produkterne og har fået gode erfaringer med dem. Jeg har også fået nogle få kunder, men jeg er endnu ikke begyndt at bygge en forretning op. Det er vigtigt for mig at vide hvordan produkterne er og hvordan jeg selv reagerer på dem inden jeg med overbevisning kan rådgive andre, og her er det godt med hjælp fra min Mentor og denne bog er ganske givet en god investering for os der gerne vil i gang med MLM systemet og residual indkomst.

Gennem MLM er jeg kommet i forbindelse med nogle rigtigt gode produkter, som jeg ikke ville have mødt, hvis det ikke havde været for MLM. Disse kvalitetsprodukter bliver jo ikke solgt i butikkerne, hvilket bogen ganske glimrende beskriver hvorfor. Jeg er mest interesseret i godt helbred og kosttilskud, og hvis folk sammenligner kvalitet og priser, bliver de klar over, at grunden til, at produkterne er dyrere her, er fordi kvaliteten er derefter.
Sammenligner du derfor det gode kosttilskud med den højere pris, og den billige kosttilskud med den lave pris så ligger optagelsesevnen i kvaliteten af produktet, og med det meget større indtagelse man skal tage for samme optagelse i kroppen af den billige så udligner prisen sig til den samme. Man vinder altså ikke noget ved at synes det billige er godt nok. Det har altid været dyrt at være fattig, og derfor skal man tænke sig godt om.

Det bliver forklaret rigtigt fint i bogen af MLM intet har med ”Pyramidespil” at gøre, og det er vigtigt da man her i DK ofte møder lige præcis dette. I DK er mange konservative mht. at prøve nyt og tænke anderledes, men bogen er så absolut et skub i at komme ud af den fastlåste tænkemåde.

Alt dette og mere til bliver forklaret i bogen på en let og positiv måde. Det er nok styrken i bogen.
Jeg er enig i, at der ikke er noget negativt at sige om MLM. Jeg kan godt lide konceptet og ideen.

Lilli Westermann

Lilli Westermann
Algade 10, Frifelt
6780 Skærbæk

Tlf: 43 44 74 14
Mobil: 20 74 78 48

www.FC-Spinner.dk
www.Lwnn.dk
www.pounamus.dkTræthed, modstand, visuel, resume'er

Denne bog er skrevet at Mikael Hoffmann, der med stor dygtighed har formået at leve efter metoden residual indkomst. Det var derfor med spænding jeg modtog udfordringen om at læse og anmelde bogen.
Mit første indtryk var lidt nedslående, da jeg allerede ved bogens titel følte en hvis modstand.
For hvad betød residual? Jeg kendte ikke ordet, men kom selvfølgelig til det ved at læse mere i bogen.
Efterfølgende tænkte jeg, at det er meget modigt af Mikael Hoffmann, at lancere en bog med en titel, hvor der indgår et ord de færreste kender, samt et indhold der ligeledes er nyt for mange; nemlig oplysninger omkring hvordan vi også kan tjene vores penge.

Bogen er godt gennemarbejdet og viser, at Mikael Hoffmann ved, hvad han skriver om.
Ved at læse bogen kommer du godt omkring begrebet Multi-Level Marketing (MLM), som også kaldes for Network Marketing, og derved en anden måde at tjene penge på end ved at sælge din tid for penge.

Jeg er meget visuel og følende, så da jeg begyndte at læse bogen blev jeg ret træt. De mange detaljer og begreber gjorde mig træt og ukoncentreret.
Men for dem, som ønsker en grundig gennemgang af mulighederne for at få en residual indkomst, er det en god start at læse bogen.

Jeg synes, at det er godt med resume'erne i slutningen af hvert kapitel, men jeg savner en supplerende praktisk operationel hurtigmanual. Det kunne være enten til de mennesker, der gerne vil have nogle hurtige forklaringer og ikke har tid/lyst til at tygge sig igennem 256 sider. Eller det kunne være til dem, der har brug for nogle korte klare punkter af hvad de lige har læst, som en slags hurtig-how-to-do. Det vil jeg anbefale dig at lave, Mikael. Enten som pdf-fil eller som et tillæg til bogen.

Men generelt ønsker jeg dig til lykke med en flot og brugbar bog.

Annette Køster

Annette Køster
www.universelhealing.dkDrøm, muligheder, passion og tros-billede

Nu har jeg læst bogen, og jeg synes, at den lyder utroligt spændende.
Jeg føler, at det er en drøm, der kan gå i opfyldelse. Er det virkelig muligt, at man kan det? Jeg anede det ikke – indtil jeg læste bogen.

Jeg blev meget inspireret af hvad jeg læste, og jeg synes at det meget bærer præg af Mikaels lyst til at give noget godt videre. Jeg kan godt lide, at mennesker, der har noget guld, vil give det videre til andre. Jeg er inspireret at Mikaels drive og passion, og derfor er jeg sikker på at det også kan lade sig gøre for mig.

Jeg er træt af at ting er besværlige. Derfor vil jeg gerne vende mit tros-billede til at det faktisk kan være let og sjovt at tjene penge.

Jeg har stort mod på at gøre mere ved dette koncept. Hvem har ikke lyst til at have en ekstra indkomst?

Anya Glaring Gebert

Anya Glaring Gebert er Bodytalk Practitioner og arbejder med udgangspunkt i at din krop har evnen til at helbrede sig selv. Bodytalk er pga. sine gode resultater, en af verdens hurtigst voksende holistiske behandlingsmetoder.
Læs mere på www.letyourbodytalk.dkVanetænkning, personlig udvikling og tro

Hvor skønt, at der endelig er kommet en bog på dansk, der giver detaljerede anvisninger på, hvordan man kan komme i gang med MLM. Det, der gør det svært for mange mennesker både at komme i gang og få succes, er vanetænkning. Vi er igennem hele livet blevet opdraget til at tænke traditionelt eller meget fastlåst omkring det, at tjene penge og den måde vi bruger vores tid på. Denne vanetænkning gør det svært for mange at tro på, at tingene kan gøres på en anden måde eller at livet kan være lettere. For at kunne ændre adfærd, er man nødt til på sin egen krop at opleve en proces, hvor man finder ud af, at ting kan gøres på en anden måde.

”Frihed – med residual indkomst” giver praktiske anvisninger på, hvordan man kan ændre sin adfærd, og det er bogens styrke. Med en ændret adfærd vil man opnå resultaterne på en anden måde, end man plejer.

Nu kender jeg til MLM i forvejen, og derfor er der ikke ret meget i bogen, der kommer bag på mig. Men denne bog adskiller sig fra andre lignende bøger ved ikke blot at være en skønmaling af MLM-branchen, men derimod beskriver bogen trin for trin hvordan man kommer i gang og hvordan man får succes.

Mikael understreger også flere gange vigtigheden af at have en god mentor og coach. Det er min personlige erfaring, at dette er altafgørende for ikke at rende panden imod en mur, når man går i gang med MLM. Personlig udvikling, vedholdenhed og tro er vigtige ingredienser i arbejdet.

Det er dejligt, at der er kommet en bog på dansk om dette spændende emne.

Ole Buch

100 PLUS
Ole Buch
Business Trainer

Ålborggade 5
8000 Århus C
Mobil: 30 33 81 83
www.100-plus.dk

- visionær udvikling af virksomhed, medarbejdere og markeder.
Dit mål bestemmer vejen!

Ole Buch har drevet selvstændig konsulentvirksomhed i mere end 15 år, og har været med i flere MLM-virksomheder. Han er uddannet maskinmester, men beskæftiger sig i dag med at rådgive virksomheder omkring ledelse og salg. Et af virkemidlerne her er netop ændring af adfærd, for der igennem at opnå andre resultater.Kom nu i gang med at forsikre dig selv!

Jeg er lige startet som selvstændig projektleder, efter i flere år at have arbejdet inden for forsikringsbranchen.

Nu har jeg læst bogen ”Frihed – med residual indkomst”, og jeg blev faktisk temmelig irriteret over den måde, bogen er skrevet på, fordi det jo er så nemt og ligetil, og ligger lige foran næsen på mig.
Det, der irriterer mig er: ”Hvorfor er jeg dog ikke gået i gang endnu?”

Bogen har inspireret mig til at gå sammen med en gammel kollega, hvor vi laver en applikation til mobiltelefoner, som henter oplysninger fra flere kilder. Målgruppen er ledere, som downloader de bedste ledelsesråd fra andre leverandører. Vores honorar er klikpengene, - det er jo lige præcis det, bogen siger at man skal gøre. En passiv indkomst, der bliver ved, efter at den indledende indsats er gjort.
Denne nye applikation til mobiltelefonerne vil kunne hjælpe alle ledere i erhvervslivet. Mange vindere og ingen tabere.
Hvordan kan jeg så gøre det? Fordi jeg benytter noget jeg allerede har - min baggrund og erfaring fra ledelse og projektledelse. Hvorfor gør jeg det? Fordi der er mange der spørger mig til råds om den viden jeg har, og de informations steder jeg benytter i min hverdag.
Nu blev Rom ikke bygget på en dag, men med en god plan og en masse læring, er jeg sikker på at der ligger en succes ude i horisonten.

Jeg har som sagt arbejdet i forsikringsbranchen, inden jeg blev selvstændig, og jeg ved hvor vigtigt det er at forsikre sig. Netop ved at have en uafhængig tredje indkomst, kan jeg undgå følgerne fra en ulykke, som manglende kunder eller arbejdsløshed - der vil forringe min daglige velfærd.

Så kom nu i gang med at læse bogen, og gerne med en kammerat - så I ikke går i stå i processen.
Søren Nielsen

Søren Nielsen
Projektleder og underviser
Ragnhildgade 48 3 tv
2100 København Ø
Mobil 28 69 03 34
Mail sni@tdcspace.dk

Arbejder med projektledelse, facilitering og undervisning

Søren Nielsen er innovativ og uddannet kemiingeniør og projektleder. Han har arbejdet med projektledelse og undervisning i mere end 15 år. Teamånden fra spejderbevægelsen, forsvaret og sportens verden er hans udgangspunkt, hvor målet skal nås sammen som hele personer. Han underviser medarbejdere i selvledelse, så de bliver styrket til at kunne arbejde i projekter og med større opgaver.Personlig udvikling, to år sparet

Min første reaktion efter at have læst bogen var: "Den bog skulle jeg have haft, da jeg i sin tid startede med Amway. Så havde det været betydeligt nemmere dengang."

Jeg synes bogen er skrevet forståeligt med mange gode eksempler og simple forklaringer. Jeg kan godt lide at der bliver taget hånd om argumenter mod MLM og at det bliver forklaret på en fornuftig måde, så man kan gå ud for forklare det hele for andre.

I bogen er vægten mere lagt på den personlige udvikling end at drive en forretning. Dette så jeg slet ikke komme, før jeg var dybt inde i det, da jeg i sin tid startede. Jeg kunne have sparet to års enormt opslidende arbejde, hvis jeg dengang havde haft denne bog. Efter de første kapitler fik jeg nærmest lidt vemod. Jeg blev meget berørt af den, fordi jeg tænkte tilbage på min kamp.

Hvis jeg havde været aktiv i MLM i dag, ville det helt sikkert være en bog, jeg ville give til alle nye i branchen, fordi den forklarer alting meget præcist: "Det er din forretning og jeg skal ikke gøre det for dig." Bogen er en universel manual, der kan bruges i alle firmaer.

Jesper Hugh Kofod

Jesper Hugh Kofod
Multimediedesigner & Konceptudvikler

Telefon 51 92 43 30
Mail jk@hugh.dk
Web: www.jesperkofod.dk & www.isites.dkErhvervsrådgivere, næstekærlighed

En bog alle burde have kendskab til, - Mikael fortæller om en viden vi ikke er blevet undervist i, i skolerne.
En viden som vi kan bruge både til forståelse af egne motiver og andres motiver til at arbejde anderledes.
Alle Erhvervsrådgivere burde eje denne vide.
Alle burde vide at det er den nye form for accept af næsteværd, - denne måde at tjene penge på er ren næstekærlighed, og kan så absolut ikke laves alene.
Mikael fortæller og gennemgår på en let og ukompliceret måde hvad FRIHED - med residual indkomst, handler om.

Susanne Lassen

Susanne Lassen
Networker og ejer af portalen De Alternative ForedragPassiv indkomst, tid, fleksibilitet, iværksætter

Hvilken god oplevelse at læse ”Frihed – med residual indkomst”. For godt 10 år siden startede jeg mit eget firma www.exceptionallife.dk og de seneste 3 år har jeg selv haft en passiv indkomst, mens jeg rejste rundt i verden, hvor jeg blandt andet boede næsten et år i Guatemala og var med til at starte et skoleprojekt.

Jeg har hele tiden været meget optaget af Tim Ferris' bog ”4-timers arbejdsuge”, og Mikaels bog passer perfekt til den livsstil, bare set med mere danske øjne.

Jeg har ikke selv beskæftiget mig med MLM, men har tjent min passive indkomst på en anden måde. Jeg er vild med ideen om passiv indkomst, fordi det giver mig så meget tid og fleksibilitet til de ting, jeg opfatter som spændende og interessante i livet.

Jeg støtter generelt iværksættere og initiativtagere, og kan godt lide Mikaels positive livsindstilling og hans veldokumenterede grunde til at gøre, hvad han gør. Mikael lever virkelig livet og er en af de få der kan walk the talk.

Jørgen Christian Andersen

Jørgen Christian Andersen er iværksætter, coach, rejsende og pt. bosat i England. Du kan læse mere om ham på hans blog www.exceptionallife.dkHåndbog om MLM

Først og fremmest mener jeg, at det er en rigtig god bog.

Da jeg blev introduceret for MLM for otte år siden syntes jeg det var en fantastisk forretningsmulighed. Det har givet mig mulighed for at lave noget andet ved siden af mit arbejde som tandlæge, som jeg synes er sjovt og lærerigt.

Med denne bog har Mikael Hoffmann skrevet et mesterværk om MLM. En sammenfatning af hvad og hvorfor, som vi i den grad har savnet på dansk. Uanset om du er gammel og garvet, og kender alt til MLM, eller om du først nu er blevet introduceret til MLM vil du have glæde af at læse denne bog. Der er stadig mange mennesker i Danmark, der betragter MLM som pyramidespil, og som har alle paraderne oppe, når de bliver præsenteret for denne forretningsform. Med bogen her kan denne uvidenhed forhåbentlig fjernes. Alt hvad de behøver, er at læse resumeet i sidste kapitel. Det er en fornøjelse at læse beskrivelsen af Det Nye Paradigme, den nye måde at gribe MLM an på. Det vil også fjerne den negative aura, der er om MLM, hvis alle kunne tage ved lære og implementere disse filosofier. Der bliver i bogen fokuseret meget på den personlige udvikling, som er en benefit af MLM på højde med muligheden for en pæn indtægt samt mere frihed. Robert Kiyosaki og Donald Trump anbefaler MLM/Network Marketing til folk, som ønsker at ændre deres liv. Det har de skrevet om i bladet Success Marketing i april/maj 2008. Om ikke andet så for den personlige udvikling, som de fleste MLM-firmaer tilbyder deres distributører. Og det endda ganske gratis.

Jeg kender en del til MLM, og synes at denne bog vil kunne bruges af alle.

Kate Schwensen

Kate Schwensen er selvstændig tandlæge og har en supplerende indtægt med MLM i firmaerne NuSkin og Dupli. Med denne bog håber hun på sigt at kunne komme til at leve af indtægten fra MLM. Hun vil gerne selv bestemme, hvornår hun skal stoppe som tandlæge, nemlig når hun ikke har lyst til tænder og klinik mere.

Telefon 20 12 07 53Godt brugerværktøj om fordelene ved Residual Indkomst via MLM-Business

Mikael Hoffmann`s entre har med sin nye bog ”Frihed – med Residual Indkomst” vil vække kimen hos mange ”små” entreprenører der faktisk kun med tiden som indsats kan komme på en personlig rejse – så uvirkeligt og ufatteligt selv her i dette forputtede og forkælet jantelovsland, og slå øjnene op for at gå i gang med arbejde med produkter og mennesker – herunder ikke mindst en selv, der vil blive et tigerspring både personligt og økonomisk.

Man kan altid vurderer settuppet og grundformen i bogen, men man kan hurtigt vurdere hvilke kapitler der har størst værdi for personen, der læser bogen – så bogen er meget practical for alle – hvilket jeg sætter stor pris på og ikke mindst overfor branchen af modstandere af business i MLM-regi. Nu, er det i hvert fald beskrevet med kæmpe neonlys hvad en forretning i MLM regi betyder og går ud på – ingen tvivl om det, og det er et rigtig sundt tegn, både for dem der i dag arbejder i branchen og for nystartende – til alle tvivlere – så læs dog bogen én gang til – for pokker da.

Hvis man skal starte med desserten – det er jo fristende ikk`sandt – eller rettere sagt sidegevinsten – det at opnå en passiv indkomst med at arbejde med produkter som man syntes om og har lyst til at viderebringe til alle uden nogen forbehold er i sig selv noget ufatteligt. Mikael Hoffmann har levet af det siden medio 2004 som normal dansk fuldtidsindkomst – jf. se hans cv generelt. Tænk – den succes og måde at leve på kan blive én selv egen virkelighed. Korrekt, det kræver personlig udvikling, manpower etc. – men rejsen er uden tvivl den bedste investering man kan lave i sit eget personlige liv, for et komme ud af sin egen komforzone. Økonomien kan oven i købet blive meget bedre end Mikael Hoffmann`s – der er jo ingen begrænsninger overhovedet i at arbejde med MLM-principperne (ja og hvorfor skal det altid være en amerikaner der har den største succes, der har vi som dansker generelt noget vi skal have bearbejdet – herunder jantelovskulturen som den mest fremherskende) og når først organisationen – kundeunderlaget kører, vil der kontinuerligt kommen en check til én hver uge – resten af ens liv – oven i købet kan ens arvinger arve efter én – ja det er noget meget ubegribeligt/forunderligt, men Mikael Hoffmann`s er det bedste bevis/eksempel for at leve et liv med residual indkomst der er anvist i bogen. Det er bare fantastisk.

Det allervigtigte budskab, som jeg mener der skal pointeres er selve den personlige rejse, som den enkelte ”entreprenør” får med i livet . Mærk efter selv (bare et øjeblik – få billeder frem på nethinden) - prøv at se her – personlig selvudvikling – personlige indre sejre for det at få succes/forståelse for hvorfor man fik succes, selvudvikling i verdensklasse i arbejdet med MLM, opnå et netværk world-wide der ganske enkelt er ubetaleligt, opnå venskab world-wide med mennesker du ellers aldrig i dit liv ville møde – aldrig nogensinde –” never”, møde de største coach/mentor i hele verden, blive kendt og få sit eget successtempel indenfor MLM-regi.

Så jo, der er rigtig mange hovedgevinster ved at arbejde med MLM efter metoderne ”Det nye Paradigme” med den deraf afledte etik og ansvarlighed og netop energien udspringer fra hjertechakraet som noget centralt, som er et kvantespring i en ny tidsalder – en hel ny måde at sælge” varer/tjenesteydelser” på mellem hinanden.

Bogen kan blive en øjenåbner for rigtig mange dygtige mennesker – i alle aldre – ung som gammel – alle kan gå ud i kampen og få personlig succes med MLM på alle planer – og som hver især er inde i sin egen personlige proces både individuelt og karrieremæssigt ikke kun i Danmark men også i Norden samt resten af Europa både Øst som Vest, for at starte med et kontinent. Men principperne kan helt automatisk udføres overalt i hele verden, der er ingen begrænsninger som jeg ser det p.t. overhovedet – alle mennesker kan arbejde med MLM med ingen risiko økonomisk - det er ganske enkelt tankevækkende.

Bogen burde klart indføres på højere læreanstalter fordi den er tværfaglig og arbejder med helt nye begreber der slet ikke er set endnu og vil være et godt arbejdsredskab for specielt mange unge mennesker der har en pionerånd og entreprenørmæssig holdning i at kunne se mulighederne med arbejdet med MLM og dens principper som denne bog lægger op til blandt læserne – bogen burde allerede oversættes til engelsk – for at nå endnu flere mennesker udenfor for Danmark.

Det er rigtig godt at denne bog nu er kommet på markedet, den har været savnet i rigtig lang tid, så stor tak til dig, Mikael Hoffmann, for dit store arbejde med at få udgivet denne berigende bog – der vil give glæde og personlig vækst for mange personer der ønsker at investerer tid med arbejdet med forretninger i MLM-regi – ikke kun i Danmark , men også udenfor landets grænser.

Hans Erik Rasmussen


Hans Erik Rasmussen er uddannet i den finansielle sektor i bankregi og ligeledes uddannelse i forsikringsbranchen. Arbejder i dag som finanskonsulent som sparringspartner for privat og erhvervsmæssige kunder indenfor rådgivning generelt herunder formue og pension. Endvidere arbejder jeg med freelance indenfor investeringsejendomme – herunder nye og brugte K/S-andele i ejendomme i ind-og udland. Arbejder i dag MLM-regi med virksomheden Vitamark og har tidligere arbejdet med andre MLM-virksomheder i Danmark. Har p.t. ingen website – men kommer senere. Kontakt emailadr. er pt. følgende: he.rasmussen@get2net.dk og Mobiltlf/erhverv: 40 88 72 84. Min adresse er følgende: Dyrkærvej 5, Tvingstrup, 8700 Horsens.Den perfekte lærebog for alle der skal arbejde med MLM

Med denne bog er det lykkedes for Mikael Hoffmann at skrive en saglig og gennemarbejdet bog om MLM-branchen. Selv om Mikael i forordet skriver at det ikke er en teoribog, mener jeg at bogen bør være en lærebog som er fast pensum for enhver der vil give sig i kast med at lære håndværket MLM.

Mikael har gjort en dyd af sine egne ord og taler gennem hele bogen et sprog som vi alle kan forstå, selv min gamle bedstemor. Han giver en god opskrift på hvordan jeg kan få en sund økonomi og peger på at vi alle bør have mindst to, helst tre af hinanden uafhængige indtægtskilder og mindst en af dem skal være en residual indkomst.

Mikael giver mig en rigtig god og grundig opskrift på hvordan jeg finder det firma og de mennesker som jeg vil arbejde sammen med. Han viser med al tydelighed at det ikke er raketvidenskab, at opbygge en stabil forretning med MLM. Jeg får også en fornuftig og saglig forklaring på et af de mest omdiskuterede emner i denne branche, nemlig det at tjene penge på at sælge produkter til mine venner.

Jeg får en grundig forklaring på, at MLM er et håndværk, som jeg skal lære, samtidig med at MLM også i høj grad er personlig udvikling. MLM handler om at flytte produkter fra producent til kunder. Uden produkter vil der ikke være nogen forretning.

Mikaels opskrift på en residual indkomst med MLM er kort og klart:
Arbejd, leg og hav det sjovt på samme tid.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne bog til enhver der vil arbejde med MLM eller blot vil vide hvad MLM er for en branche.

Peter Ole Madsen

Peter Ole Madsen
stud. ID Lifecoach www.poma.dk
og selvstændig Forever Living Products forhandler www.studioaloe.com
Frederikslunvej 9
4200 Slagelse
Telefon 20 40 06 56
Mail: poma@studioaloe.dkForventning og skepsis

Det var med en blanding af forventning og skepsis, at jeg investerede i Mikaels bog. Forventning fordi der endelig var skrevet en dansk bog om residual indkomst, og skepsis fordi jeg har læst rigtig mange bøger om emnet bare på engelsk. Så hvad skulle Mikael kunne fortælle mig om residual indkomst, som jeg ikke vidste i forvejen?

Jeg har snuset til MLM i en del år og har da også været startet op i forskellige firmaer. Det meste af tiden med resultater, som man ikke ligefrem praler af. Det var først da jeg mødte en mentor som viste mig vejen til det nye paradigme som Mikael beskriver, at tingene begyndte at falde på plads. Det var ikke Mikael, men det kunne det såmænd ligeså godt have været.

Jeg elsker Mikaels livsfilosofi og tilgang til stoffet. Man mærker tydeligt, at det er hans hjerteblod og han får det til at se så let og enkelt ud. Bogen er skrevet og sat op på en måde, så man nemt kan finde de områder, man har lyst til at fordybe sig i. Og lærte jeg så noget nyt? Bestemt! ALLE kan lære noget, og ALLE kan få glæde af at læse den. Vil man bare undersøge mulighederne i MLM, så er det bogen der giver et ærligt billede af branchen. Arbejder man med MLM, så er det en forrygende instruktionsbog, hvor man kan lære det meste af det, man har brug for. Mikael giver et godt eksempel (blandt mange) på et ”ordbillede”, hvor et skib er ude af kurs 90% af tiden, men fordi kursen hele tiden bliver korrigeret, ankommer den alligevel til rette destination. Så har man arbejdet længere tid med MLM, kan man altid bruge bogen som opslagsværk og som kompas til at korrigere kursen med.

Der findes 2 typer networkere i verden. Den ene type lever med fejltagelser og frustrationer, fordi de ikke forstår, hvordan de skal få succes med deres MLM forretning. Den anden type har investeret i Mikaels bog og springer flere års fejltagelser og frustrationer over og når sine mål på en let og sjov måde.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er jeg meget begejstret og vil til enhver tid varmt anbefale den. Den viden, han så rundhåndet øser ud af i sin bog, er det pure guld.

Jimmy Gudmand

Jimmy Gudmand

Vitamark
www.BecomeAMlmStar.com
Skype: jgudmand
Email: jgudmand@gmail.com
Tlf: +45 60 644 611" LATE BLOOMER "

Med et stramt program havde jeg egentlig tænkt mig, at læse de resume, der slutter hvert kapitel.
Jeg læste de første sider og Mikaels engament og positive videregiven af sine erfaringer gjorde, at jeg blev revet med fra starten og endte med at læse hele bogen. Mikaels beskrivelse af MLM gjorde, at jeg pludselig fik følelsen af at have oceaner af tid.
Jeg er en "Late bloom´r" og har ofte presset mig selv, helt unødvendig, for at finde ideer til en behagelig alderdom, hvor jeg ikke behøver tænke på økonomi.
"Tænk, at tjene penge imens du sover."
Jeg har flere gange forsøgt at starte en forretning op indenfor Network Marketing, men danskernes fordomme (myter og misforståelser) var hverken lette eller sjove at arbejde med. Jeg fik modstand på det at være networker fordi min viden ikke var stor nok.
Mange har den opfattelse, at MLM er et ulovligt pyramidesystem.
Jeg har læst flere af de bøger, med amerikanske forfattere, som Mikael nævner i bogen og er også i gang med en ny forretning.
Det er en stor lettelse, at der endelig er kommet en bog på dansk.
Mikaels beskrivelse af pyramide og direkte salg, giver nye ideer til hvordan, jeg kan arbejde som networker og slippe hæmmende overbevisninger.
Det hele starter jo med at ændre mine egne psykiske barrierer, så jeg kan videregive på en ærlig og inspirrende måde.
Der er mange gode eksempler og inspirration i hele bogen og meget nyt at lære.
Da jeg læste den med snebolden, fik jeg næsten diamondeyes.
Jeg vil anbefale enhver, der interesserer sig for at opnå en passiv indtægt, at læse denne bog.

Yvette Weissbacher

Yvette Weissbacher er 57 år.
NLP coach og Master
Skolelærer
www.Zinzino.com
Mobil: 41 49 60 60God systematisk opbygning, personlig udvikling

Bogen er bygget rigtigt godt og systematisk op. Mikael forklarer fantastisk godt hvorfor der ikke behøver at være nogen misforståelser med dette koncept.
Der er en god redegørelse for de forskellige begreber. Han får lavet en skelnelinie mellem svindlerne og de reelle MLM'ere med integritet.

Jeg kan godt lide hans sammenkædning mellem MLM og personlig udvikling. De to ting er ufravigeligt forbundet. Man skal især arbejde med sine evner til at skabe relationer, baseret på gensidig tillid. Det er alfa og omega i MLM.

Han kommer i bogen rundt om alle begreberne og får forklaret misforståelserne. Det er meget fint at få forklaret forskellen mellem konventionel forretning og at pengene bliver fordelt mellem distributørerne. Og så er der en masse viden, som bliver stillet frit til rådighed for folk i organisationen.

Jørgen Jensen

Jørgen Jensen

Distributør i Vitamark

Tlf 29 86 19 97Personlig udvikling, håndbog

Jeg synes at bogen er et fantastisk sammendrag af stort set alle de bøger jeg har læst om personlig udvikling og Network Marketing, og de foredrag jeg har været til.

Jeg kan se, hvor Mikael har ideerne fra og der er mange gode citater.

Dette her gør jo at man kan starte med at læse bogen og så har man et sammendrag af de 10 vigtigste bøger, MLM-eksperter og life-coaches. Jeg kan genkende for eksempel Tom "Big Al" Schreiter, Jim Rohn og Michael Clouse.

Man kan tage denne bog og stikke i hånden på en ny MLM'er og så er den ikke længere.

Hvad der er allerbedst i bogen er Mikaels formulering af de ting, som jeg godt er klar over, men som jeg selv har svært ved at formulere, så en udenforstående kan forstå det. Igennem hele livet har dette været min største udfordring: At formulere mine egne følelser, så de kan forstås af andre mennesker.

Det er en fantastisk håndbog til at komme i gang.

Efterfølgende kan man fordybe sig i de forskellige forfattere. Man er selvfølgelig ikke færdig, når man har læst denne bog, men man er godt i gang.

Jens Larsson

Jens Larsson

Uafhængig Partner
Zinzino
Mob: 20 22 09 12
Email: info@bedrekaffe.dk
www: www.zinzino.comRenter hele livet, filmen knækker

Spændende udgangspunkt at skrive en bog om residual passiv indkomst, og nok den mest interessante pointe: At man med et godt/rigtigt forarbejde (og held med hensyn til hvad holder?) kan man ”trække renter” at leve af hele livet.
Mikael fortæller at der er to veje:
- Royalty-vejen: skriv fx en hitsang eller en bog.
- Markedsføringsvejen: salg gennem netværk (MLM).

Bogen handler om det sidste, og undervejs knækker filmen for mig. For ideen oversælges med lovprisninger og retfærdiggørelser. Man er ikke i tvivl om at der er tale om en fan af konceptet MLM, og det er fint, men det er ikke specielt interessant at læse om. Når man kender Mikael, og ved hvor han brænder for det han laver, afspejler bogen ham godt; men det der virker fra person til person virker ikke altid på skrift. Han møder ikke mig der hvor jeg er som blot nysgerrig på mine muligheder og på at lære mere.

Fik jeg noget ud af at læse bogen: Ja – især det bogen i virkeligheden ikke handler om.
Vil jeg anbefale den til andre: Nej - ikke ubetinget.

Sproget gør den let at læse, men der er utroligt mange gentagelser. I virkeligheden ville jeg efter at have læst den, nøjes med at have læst tre kapitler, og derved følt at jeg havde fået hele indholdet med. Det er det fine forord, og en del af kapitel 2, den del som ikke handler om MLM, og så kapitel 8 og 9. I resten af bogen er der spændende tanker undervejs, som handler om alt muligt andet end Network Marketing, det var det mest interessante, men det står mærkeligt alene uden at høre med til resten af teksten.

En af de mest inspirerende ting er fx de små billeder, som Mikael tegner i kraft af sin erfaring som styrmand og kaptajn. Her tænker jeg på metaforen, at et skib i virkeligheden er ude af kurs i 90% af tiden. Det handler blot om hele tiden at justere kursen, så man til sidst når i havn. Det er et inspirerende billede.

Så jeg må konstatere at selv om jeg tilhører målgruppen, der godt kunne tænke sig at have en passiv indkomst, så føler jeg mig ikke helt ramt. Det som kunne ”ramme mig” var mindre salgssnak og mere hvordan, og krydret med de inspirerende historier fra hans eget liv.

Mette Hansen

Mette Hansen

Projektchef
KøbenhavnGrundig bog, godt klædt på

Frihed - med residual indkomst, er en bog der kan anbefales til alle, der kommer i kontakt med MLM eller til de der gerne vil vide mere eller informere andre om, hvad de arbejder med.
Mikael Hoffmann er kommet rundt stort set alt vedrørende Multi Level Marketing. Når man er færdig med bogen, er man også klædt på til at vide, om det er en måde man selv ønsker at arbejde.
Den kan bruges som opslagsbog for nye MLM er, da det tager tid at gøre sig fortrolig med MLM branchen.
Jeg kan kun anbefale interesserede, at have den i sin boghylde.

Nina Svendsen
SygeplejerskeForståelse, handling, Udkantsdanmark

Jeg fik for et par uger siden en opfordring fra en mand i USA som jeg har stor respekt for. Det var Tom 'Big Al' Schreiter der på en e-mail spurgte om jeg kunne være interesseret i at anmelde en ny bog om Network Marketing skrevet af Frederiksbergborgeren, danskeren Mikael Hoffmann. Bogen har tiltlen:

"Frihed- med residual indkomst"
Om hvordan penge tjenes uden fysisk at være til stede

Bogens 256 sider er en overordentlig grundig gennemgang af MLM (Multi Level Marketing) eller Network Marketing, med udgangspunkt i historien og op til vore dages paradigmeskift.

Den historiske gennemgang er både relevant og spændende, men mest vidtrækkende er nok beskrivelsen af det nye paradigme i NM (Network Marketing)

I dagens Danmark, hvor mange føler sig truet og endnu flere vil blive udfordret i fremtiden, er der god grund til at orientere sig anderledes i den verden vi nu er en del af. 'Det nye paradigme' kan meget vel være frelsen fra en truende fremtid og svaret på mange spørgsmål der let giver søvnløse nætter. Så når Mikael Hoffmann hævder at alle burde have 2 helst 3 indkomst kanaler af typen der fortsætter med betalingerne selvom man selv ligger stille af den ene eller anden grund, så har han meget ret, og viser hermed et stort hjerte for de mennesker som ofte bliver martret af udsigten til morgendagen. Bogen viser vejen til løsningen for en masse mennesker for såvel den forretningsmæssige side, som den personligt udviklende side.

Men der skal handling til. En klog gut som har været til stor personlig inspiration (Finn Jørgensen DoItNow ) siger som nogle af sine mange kloge fyndord:

Forståelsen muliggør opnåelsen, Handlingen skaber forvandlingen

Mikaels bog formidler forståelsen på mange planer og på mange fronter, og inspirerer til handling på et etisk grundlag der må glæde alle der holder af mennesker.

Jeg blev inspireret af Mikaels måde at håndtere 'brokkere' og andre tidsrøvere.

Spørgsmålet:
Er du en del af problemet - så har jeg ikke tid til dig !
Er du en del af løsningen - så har jeg al den nødvendige tid !

Det giver god mening i min bog og tæller her hos mig som visdom af bedste slags.

Mikaels bud på 'Udkants Danmarks' problemløsning er både interessant, og byder sig til for en udvidelse af tankegangen til hele det danske samfund, hvor vi har skrigende brug for at vi alle tager mere fat end vi har gjort igennem en lang årrække. Man kunne jo forestille sig at man fra politisk hold gav mere frihed til de personer der på toppen af det daglige virke, gør en indsats i MLM eller på anden produktiv måde.

Jeg giver bogen min bedste anbefaling, både som orientering og som lærebog. Hvis man har interesse i NM (Network Marketing) bringes læseren up to date, og som lærebog er det en grundig gennemgang af NM (Network Marketing) i det nye paradigme

Torben ChristensenTorben Christensen

Torben Christensen er pensioneret erhvervsmand med en lang række meget forskellige jobs og opgaver i den erhvervsmæssige baggage. TC har således en uddannelse som pilot og flyveinstrukør med C/D teori og med uddannelse af talrige flyveelever bag sig. En række jobs som journalist, redaktør, chefredaktør og adm. direktør præger Torbens CV og ofte samtidig med en fritids involvering i een eller anden form for NM (Network Marketing) indenfor helse, rengøringsmidler, teknologi og telekommunikation samt konfektion.Paretos lov, skandinaviske værdier

Det er rigtigt fedt at der er kommet en bog på dansk om MLM med danske erfaringer. Uanset om man vælger at tage Network Marketing til sig eller ej, vil der være ting i denne bog som er gode til eftertanke i alle livets forhold. For eksempel er Paretos lov meget grundig beskrevet. Det er den med 80/20-reglen. Mikael beskriver hvordan man kan bruge disse ting i sin tankegang alle mulige steder. I stedet for at være generel så vær i stedet grundig og fokuser på hvad du er god til.

Der er mange eksempler på folk der ikke kunne få genlyd for deres ideer, men er taget andre steder hen med dem og fået succes. I bogen er brugt eksemplet Joseph Moses Juran som tog til Japan og var med til at fremme deres industrielle sejrsgang. Hvis man vil have nogen resultater, man ikke har fået før, må man gøre noget andet, end det man har gjort før. Sådan er det i alle livets forhold. På den måde tænker jeg at Network Marketing kan virke provokerende på mange, især ved første øjekast.

Jeg føler dybest set at der i Network Marketing ligger indbygget mange af vores skandinaviske værdier, som desværre ofte bliver overset – ved første øjekast. Det har denne bog meget fint beskrevet.

Simon Poulsen

Simon Poulsen
Telefon: 23 82 29 08
Web: simonp.acnrep.comNem og overskuelig bog for enhver, gode forklaringer

Da jeg hørte om Mikaels bog tænkte jeg, at det nok var en introduktion til MLM og som sådan mest for folk uden kendskab til området. Det er det for så vidt også, for bogen giver en virkelig grundig beskrivelse af, hvordan MLM er bygget op og hvordan det virker i praksis.

Men der er så sandelig nok at tage fat på for os, der har været i MLM-branchen. Allerede efter at have læst et stykke tid i bogen, tog jeg mig selv i at sige ”det var en god indgangsvinkel” og ”det kan jeg selv bruge i min forretning”. Det er den røde tråd gennem hele bogen, at der hele tiden kommer brugbare oplysninger til både den, der er ukendt med branchen og den, der allerede har stiftet bekendskab med MLM.

Jeg kan især godt lide forklaring på provisionen som erstatning af mellemmand, reklame osv. En god måde at forklare, hvor provisionen til MLM'eren kommer fra. Det satte allerede tankerne i gang på, hvordan jeg selv kunne forklare det i fremtiden.

Bogen viser os, at alle kan bruge MLM til noget i deres liv. Alle kan arbejde i branchen med denne ukomplicerede fremstilling af begreber og ”guide-lines”. Ud over at præsentere os for MLM, får vi også redskaber til at arbejde videre. ”Hvor skal vi starte?” og ”hvor vil vi hen?” er bare nogle af de ting, man får afklaret med sig selv efter at have læst Mikaels bog.

Bogen belyser den evige problemstilling med indkomst kontra personlig frihed, som mange ønsker, men ikke helt ved, hvordan de skal opnå. I en tid med stress, mavesår og depressioner er det netop vigtigt for folk at vide, at der er andre veje til en fast, tilbagevendende indtægt.

Det, som jeg især godt kan lide ved Mikaels bog, er, at den afmystificerer MLM. Det sker desværre alt for tit, at branchen forveksles med pyramidespil og det gør Mikaels bog op med på en reel og håndgribelig vis. Vi kunne på det danske ”MLM-marked” godt bruge at få fjernet den aura af mystik, som gør, at mange danskere ser MLM som noget suspekt. Og det er mennesker, som Mikael, der laver om på det. Jeg vil helt klart stikke et eksemplar i hånden af den næste, der siger pyramidespil til mig. Får man en bedre og mere udførlig forklaring af MLM? Og så oven i købet på dansk.

Der er en nem og overskuelig opbygning af bogen, der gør, at man nemt kan finde det, man har brug for.

Jeg anbefaler Mikaels bog til alle, der ønsker at tage en kvalificeret beslutning omkring deres muligheder i branchen! Og som ”lærebog” til alle MLM'er, der vil målrette deres indsats, hvilket, der er masser af gode værktøjer til i denne bog. Og sidst men ikke mindst til folk, der søger en personlig udvikling.

Tina Roth

Tina Roth
Amway Danmark
20 95 84 32 - tina.roth@yahoo.dk
---------------------------------------------------
Rengøringsmidler, makeup og skønhedspleje!En anden lettere måde - forretningsplan

Da jeg startede på bogen vidste jeg ikke helt hvad det var jeg begyndte at læse. Det skyldes nok alle de fordomme om MLM, som jeg havde i forvejen. Jeg har arbejdet med MLM i ti år og fået den samme indgangsvinkel hver gang. At samle en masse mennesker og tag dem med til ”møderne” hvor en person fortæller om alt det man opnår, ”BARE gør sådan og sådan”. For mig var der ikke andre måder at gøre det på, det lyder jo godt. Men de sidste par år har jeg følt at der er noget forkert i denne måde. Jeg havde det ikke godt med den måde at drive forretning på.

En aften i min søgen på nettet efter en anden og mere realistisk og troværdig måde at drive forretning på, faldt jeg over teksten ”Frihed - med residual indkomst”. Jeg læste anmeldelserne og bagsiden, og besluttede mig til at købe bogen. Min kone var af den samme opfattelse.

Dagen efter bestilte jeg bogen i Skive boghandel, fordi jeg er lidt skeptisk med at bestille bøger over nettet. Fire dage senere hentede jeg den, og jeg gik i gang med at læse den med det samme. Dagen efter var jeg færdig! Hvis jeg skulle beskrive de seneste ti års MLM arbejde med et billede, er det som en bakke hvor jeg på cykel skal op til min succes, men bakken blev bare længere og længere. Efter at have læst bogen, føler jeg at, nu går det ikke så meget op ad bakken, det er betydeligt nemmere. Jeg fornemmer også at kan skimte målet. Jeg skal ikke træde så hårdt i pedalerne. Det tog min kone tre dage at læse den.

Jeg har efterfølgende introduceret den nye måde for mine samarbejdspartnere, uden disse hvervemøder og de er begejstrede.

Hvis vi ikke giver vores folk lov til at gøre det de selv føler, så opnår de kun strabadserne og ”succesen” som vi selv har haft de seneste ti år. Men nu ved jeg der er en nemmere måde.

I slutningen af bogen er der en forretningsplan, som er jeg synes er guld værd – hvis man forstår det, der er skrevet. Bogen vil jeg anbefale at læse mere end en gang. Fordi jeg er sikker på at anden og tredje gang kommer der nogen ting frem, man bedre forstår. Det er lidt ligesom en film man ser, hvor man finder andre værdier anden gang. Det er en rigtig god opslagsbog for netværkere. Rigtig god indholdsfortegnelse først i bogen.

Bjarne Højberg

Bjarne Højberg
Brøndumvej 33 Hem
7800 Skive

Teamhem Marketing
Tlf: 20 29 45 58
Mail: bjarne@teamhem.dk
Webside: www.teamhem.dkProfessionel, godt økonomisk princip

Det jeg bemærkede ved bogen, var at forsiden så meget professionel ud samt at bogen var blå! Kommunikation tænkte jeg.

Da jeg fik åbnet bogen, læste jeg den på kun to dage. Den fængede mig meget og var skrevet i et let forståeligt sprog. Jeg havde svært ved at lægge den fra mig igen, da jeg først var begyndt på den, selv om jeg egentlig havde noget andet litteratur, jeg skulle have læst.

Der er to ting, jeg specielt hæftede mig ved. Først og fremmest det rent økonomiske princip. Det vil sige, hvordan man som sælger bliver aflønnet, og hvordan konceptet er sat op og skruet sammen. Det er rigtig smart.

Senere hæftede jeg mig ved, at jeg har en del modstand mod hele MLM-konceptet. Jeg har besluttet mig til at jeg vil finde ud, hvad denne modstand handler om. Måske er det fordi jeg tidligere har været involveret i et ulovligt pyramideselskab, og derfor har en aversion mod dette.
Ved at læse denne bog gik det op for mig at MLM er både etisk og lovligt.
Det skal bare gøres på den rigtige måde. Jeg kan rigtigt godt lide tanken, at hvis vi alle sammen har et produkt, vi anbefaler, er det muligt at vi alle kan opretholde en residual indkomst hos hinanden. Dette synes jeg er genialt.

Jeg har som sagt fundet ud af at konceptet tiltrækker mig, men samtidig ønsker jeg i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut, at finde ud af hvilke blokeringer der afholder mig fra at få succes. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået den erkendelse. Jeg har tænkt mig at tage det med i min egenterapi. Jeg har stadig tre år tilbage af min uddannelse, og efter at have læst bogen har jeg sat mig det mål, at jeg, når jeg er færdig, vil have en fuldtidsindtægt gennem residual indkomst.

Det er godt, at Mikael har skrevet en bog, der belyser denne gråzone.
Jeg kan kun anbefale bogen. Det er spændende nytænkning, der åbner mange nye døre.  

Bente G Hansen

Bente G Hansen
Holistic Lifestyle Coach, Chek Practitioner Level 1, ID-psykoterapeut studerende
       


Jordnære principper og reel succes

Jeg har 25 års karriere i bank- og ejendomsverdenen, som de sidste mange år var bygget på netværk og referencer. Den finansielle branche har jeg imidlertid forladt for helt at hellige mig MLM- verdenen.

I november 2010 faldt jeg ved et tilfælde over bogen ”Frihed – med residual indkomst” og opdagede, at nogle af principperne fra bogen med fordel kunne have været brugt i mit tidligere erhverv. Her tænker jeg specielt på netværk og referencer. Jeg ville ønske at flere bankfolk havde læst bogen, idet mange ledere inden for bank- og ejendomsmægler-brancherne har potentialet til at være bedre ledere, men alligevel mangler noget. Bogen her anviser hvad!

En af grundene til at jeg er så begejstret for bogen, er fordi filosofien om at lege mens man tjener penge i stedet for at arbejde hårdt for at tjene penge passer bedst til mig. Der er beskrevet supergode principper, som jeg med det samme implementerede i min MLM-forretning, fx i stedet for stormøder så kun at snakke med en enkelt person ad gangen og bygge netværk. Det passer mig også fint at skulle lære folk at tage ansvar og informere og undervise nye, i stedet for blot at holde foredrag for dem.

Generelt synes jeg at bogen er meget let tilgængelig og forståelig. Den er selvfølgelig primært skrevet for folk, som enten har arbejdet med og kender til MLM, men også folk, som slet ikke kender noget til branchen, vil kunne have stor glæde af den. Jeg bruger nu bogen til potentielle samarbejdspartnere, fordi den beskriver tankegangen inden for MLM ganske glimrende.

Denne måned, som er januar 2011, har indtil nu været den bedste måned til dato i min 4-årige karriere i MLM. Det siger vist lidt om, hvad der sker, når man bruger bogens principper.

Jeg ville ønske at jeg havde læst bogen for fire år siden, da jeg startede i MLM, for så havde jeg sparet en lang ørkenvandring. Jeg har nu nået min søgen efter tilfredsstillelse – takket være bogen.Dorthe Nakskov
Charlottenlund
Herbalife forhandlerOprigtighed og troværdighed

Mikael virker oprigtig i sin måde at skrive på. Han kommer med flere eksempler fra sit eget liv og fra de erfaringer han har gjort sig, hvilket gør at hans bog og budskab virker mere troværdigt.

Mikael kommer hele vejen rundt om MLM konceptet, på flere planer. Det er en slags manual, med alle relevante informationer.

Først det tekniske og den historiske baggrund, og senere hele strukturen i MLM. Ikke mindst kommer han ind på de psykiske mekanismer og overbevisninger som kan bremse eller besværliggøre processen, hvis man ønsker at blive selvstændig og skabe en spændende levevej gennem MLM. Mikael formår samtidig at stille gode og relevante spørgsmål til læseren.

Bogen er nem at læse og forstå på en måde, så den giver tro og håb for den læser som ønsker at skabe en succesfuld forretning gennem MLM.

Der er ingen tvivl om, at Mikael har skrevet denne bog ud fra et menneskesyn hvor der er stor respekt og anerkendelse for det enkelte menneske, og det er en vigtig tilgang at have hvis man ønsker at arbejde med MLM.


Maria Holm

Maria Holm
Socialrådgiver
Psykoterapeut, coach og underviser.
Forhandler af Frisk Økologisk Aloe Vera drik.
www.lifeofpassion.dkTeori og praksis samlet

Frihed - med residual indkomst er en anbefalelsesværdig bog, skrevet af Mikael Hoffmann. I bogen kaster Mikael lys over over et begreb, som for de fleste nok er ukendt, nemlig residual indkomst. Ikke desto mindre formår han både, at forklare hvad det er, hvorfor det kan være en god idé, at se lidt nærmere på og sidst men ikke mindst, så kommer han også med et helt konkret eksempel på hvordan vi som læser kan opbygge os sådan en indkomst.

Nogle af de ting Mikael fortæller om i sin glimrende bog, er ting jeg personligt selv er stødt på sporadisk, både på internettet og i andre bøger. Men i Mikaels bog er det hele samlet og præsenteret på en god og overskuelig måde - og vigtigst af alt, så er det på Dansk.

Stor ros til Mikael for en både god, inspirerende og givtig bog - og så på Dansk. Sådan...!!

Absolut værd at læse...

Uffe Kirkegaard

Uffe Kirkegaard, OdenseNyt syn på Network Marketing

Kære Mikael

Jeg har læst din bog, "frihed med residual indkomst" og vil gerne sige dig TAK.

Den har på mange måder ændret mit syn på Network Marketing. Du har mange gode og vigtige pointer, og jeg er specielt glad for din langt fra aggressive tilgang i forhold til at opbygge sit netværk. Det er nok den vigtigste pointe af alle i mit perspektiv. Jeg vedhæfter lige et billede af din bog, da det er helt morsomt, så mange sedler jeg har fået sat, hvor der er vigtige ting. I starten satte jeg dem bare, men så var der så mange, at jeg begyndte at overveje strategiske placeringer, i forhold til vigtighedsgraden ;-)

De bedste hilsner fra
Pernille Carlsen

bogen

Pernille Carlsen

Pernille CarlsenHar du lyst til selv at anmelde bogen "Frihed - med residual indkomst"?
Så send en e-mail til anmeldelse@MikaelHoffmann.dk sammen med et billede af dig selv i høj opløsning og en beskrivelse af hvem du er.
Hvervemøder

Som det fremgår af min bog ”Frihed – med residual indkomst” har jeg temmelig meget imod hvervemøder, hvor man inviterer mennesker enten hjem til sig selv eller til stor-møder. Hensigten med disse møder er at overbevise gæsterne om, at denne forretningsmulighed er helt rigtig for vedkommende, og til dette bruges ofte en dygtig (over-)taler.

En af mine venner, som ynder det gamle salgsparadigme, sagde til mig: ”Jamen, Mikael, det virker jo. Der er nogen, der er blevet temmelig velhavende på denne måde, og derfor gør jeg det sådan.”

Mit svar er: ”Hvad hjælper det, at der er nogle få, der bliver velhavende, hvis det går ud over en masse andre mennesker. Det er i mine øjne både pyramide-agtigt og uetisk.”

Lad os sige, at en person (vi kalder ham Uno) gennem et par år har haft succes med jævnligt at ringe op til folk og lave hvervemøder. Uno har måske haft 5.000 gæster (for at tage et rundt tal) til sine hvervemøder. Han har oparbejdet en stor organisation og tjener gode penge. Alle disse mennesker har været udsat for massepsykologi på hans hvervemøder; de har hørt på brandtaler, der er forfattet til at overbevise, og de har overværet begejstrede klapsalver fra nogen, der viste sig allerede at være tegnet op. Måske har Uno 500 mennesker i sin organisation. Det kan dermed betyde, at 4.500 mennesker har haft en mere eller mindre dårlig oplevelse, fordi de ikke brød sig om den måde, de så konceptet præsenteret på. De føler sig måske snydt, manipuleret med, bondefanget osv og tror, at det er konceptet, der er noget i vejen med. Disse 4.500 mennesker går ud med en helt bestemt holdning til denne branche. De føler måske, at den er uetisk, og fordommen mod alle i branchen er skabt.

Hvad er det værd at have succes med 500 mennesker, hvis det ”koster” 4.500 andre mennesker? Både de 500 og de 4.500 vil bruge netværksmodellen til at sprede budskabet. Er det ikke at købe guld for dyrt? Er det ikke ligesom når guldgravere går ind i et område og plyndrer det for værdier, og derefter efterlader et ørkenlandskab? Jeg mener, at denne måde at drive sin MLM-forretning på, er både umoden, barnlig og kortsigtet.


Efter mødet (uddrag fra bogen)

Giv en mand en fisk, og han har aftensmad.
Lær en mand at fiske, og han har mad resten af livet.


Nogen steder bruger man stadig den gammeldags metode at lokke folk til store møder, hvor de fleste tilstedeværende allerede er medlemmer af firmaet. Nogle få dygtige talere pisker en stemning op, og overtaler dermed gæsterne til efterfølgende at tegne sig op i firmaet. På disse hvervemøder er folk begejstrede, men mange oplever, at når de kommer hjem til hverdagen, kan de ikke gøre dét, de fik at vide, de skulle gøre. Når de skal ud og lokke nye folk med til de næste hvervemøder, bliver det pludselig hårdt.

Dette er i mine øjne en gammeldags måde at drive denne forretning på. Man kan til sådan et møde godt lade sig rive med af stemningen, men ret hurtigt finder man ud af, at det ikke virker. At det kan være svært at overtale andre til at komme til de næste møder. Hvis det lykkes, har man gjort sig afhængig af andre, nemlig af nogle få topfolk. Mange føler sig snydt eller mindreværdige, fordi de ikke selv kan gøre det samme, eller fordi de har det dårligt med at lokke folk til noget, de måske ikke helt kan stå inde for. Det er ofte 15-procenterne, der både leder disse møder og kommer til dem. Men de skræmmer de mange 85-procentere væk, og hvor fornuftigt er det?


Loyalitet

Kernen i MLM er loyalitetsfølelsen, men hvor er den henne til et hyper højglanspoleret hvervemøde? Det risikerer at blive kunstigt og måske oven i købet uetisk.

På en måde er dét, at få folk til at tegne sig op på hvervemøder som at smyge sig udenom. Man gør ikke selv det, der skal gøres. Man lærer det ikke. Det er en måde at lade andre gøre arbejdet for sig. At lægge ansvaret over på andre. Hvor solid en forretning er det? Hvad hvis de andre holder op med at lave hvervemøder? Hvis man selv kun ønsker at høste uden at så, risikerer man også at tiltrække mennesker, der på samme måde kun ønsker at høste frugterne uden først at gide eller kunne gøre det indledende arbejde.

Jeg har de seneste fem år ikke afholdt hvervemøder, men jeg har af nysgerrighed været gæst til nogle stykker. Det undrer mig gang på gang, at der fra scenen stadig bliver brugt slang-udtryk som PV, BS, upline, bonuspoint, superpoint, SDW, FUC og K – til trods for at gæsterne ikke har en jordisk chance for at vide, hvad disse udtryk betyder. Når man ikke forklarer udtrykkene for tilhørerne, må det være fordi man som mødeleder enten er faldet i fælden (se kapitel 4) og ikke er i stand til at sætte sig ind i, hvordan andre mennesker tænker og opfatter informationer - eller også ønsker man at fremstå som et smart alvidende overmenneske, der er højt hævet over tilhørerne…
Ingen af disse ting virker i det lange løb, men betyder kun, at der skal arbejdes hårdt med at erstattet alle de, der efterhånden falder fra, men nye folk. Det hårde arbejde stopper dermed aldrig – og var det det, vi blev lovet, da vi startede???

Der er også en anden risiko ved hvervemøder. Det er nogle gange sket, at journalister har siddet med skjult kamera og mikrofon til sådant et møde. Hvis mødets primære formål har været at manipulere ved hjælp af overtalelsessalg og høje optegningsgebyrer uden reelle produkter eller serviceydelser, er det naturligvis godt, at det bliver afsløret. Hvis der ikke er rent mel i posen, skal det stoppes. Men mange ærlige distributører bruger stadig den gammeldags måde at holde møder på, fordi de ikke kender andre metoder. En journalist, der ikke har forstået, hvad det drejer sig om, men kun sidder og leder efter udsagn, der kan bekræfte hans fordomme, vil være i stand til at plukke sekvenser ud af en sammenhæng, og få hvad-som-helst lovligt til at se både ulovligt og uetisk ud. Drama- og skandale-stof får jo avisernes oplag til at stige.


Drop hvervemøderne

Hvis man helt dropper hvervemøderne, risikerer man ikke den slags. Hvis man i stedet kun har sociale sammenkomster, samt kurser i personlig udvikling (og måske henviser til denne bog!), er der ingen journalister eller andre, der kan sætte en finger noget sted.

Vær altid omhyggelig med, hvem du inviterer med til aktiviteterne. Hvis du inviterer hvem-som-helst med, og de viser sig ikke at være din kop te, fx supersælgertyper eller mennesker med lav moral, skal du trækkes med dem for altid…

Det er min klare overbevisning, at vi skal skifte spor i forhold til, hvad de fleste tidligere har gjort i MLM. Vi skal til at kalde tingene det, de er. Kalde en skovl for en skovl, og en spade for en spade. Jeg mener, at det er på tide at revurdere hele begrebet hvervemøder og finde ud af, om det ikke hører fortiden til. At se kritisk på, hvor destruktive de egentlig er – på længere sigt vel at mærke.

Den nye måde at have en MLM-forretning på, er at vi skal snakke med mennesker en-til-en, og stille spørgsmål. Og give folk det, de virkelig inderst inde gerne vil have. Hverken mere eller mindre. Præcis som jeg beskriver i min bog. Det er den bedste måde at få en langsigtet succes på – for så mange mennesker som muligt.

Dét er at lære en mand at fiske, i stedet for at give ham en fisk til aftensmad.Produktlevering

Flere og flere ønsker at få leveret deres indkøb direkte til døren.

Se her en video, der forklarer hvorfor Blockbuster er tæt på at gå konkurs, fordi de ikke var i stand til at forudsige kundernes ønsker og behov.

www.youtube.com/watch?v=z2sTgiOQjgQ

Næste side